Noutăți Prospera

Înscrierea de iarnă 2021!

Stimați Părinți!

Academia Prospera anunță înscrierea de iarnă!

Vă invităm să alegeți proiectul care va satisface nevoile dumneavostră și ale copilului, indiferent de vârsta acestuia.


Vă prezentăm câteva din proiectele noastre:

MegaMind (pentru copii de 10-13 ani)
MegaMind este un program de dezvoltare pentru cei care doresc să-și antreneze memoria, atenția și gândirea pentru studii școlare cu succes. Programul trainingurilor este dinamic și intensiv. Mini-lecții interactive, jocuri de rol și ateliere creative.

Alegerea Ta (pentru adolescenți de 15-18 ani)
Alegerea Ta este un curs intensiv pentru adolescenți. Îi îndrumăm pe adolescenți spre indentificarea și evaluarea calităților personale, diagnosticarea predispoziției către un anumit domeniu profesional, conștientizarea motivului primordial în alegerea unei profesii cât și îndrumări în utilizarea corectă a instrumentelor pentru stabilirea eficientă a scopurilor și obiectivelor (Tehnologia S.M.A.R.T; Window Johari, Tehnica celor 5 pași)

Business School (pentru copii de 7-18 ani)
Școala de Business este un program special conceput cu scopul de a dezvolta aptitudinile secolului XXI prin învățarea gândirii antreprenoriale. Elevii noștri învață de la 7 ani elemente de bază ale culturii și educației financiare, să-și dezvolte creativitatea și calitățile de lider, să ia decizii și să fie responsabili pentru ei înșiși și pentru echipa lor.

Prospera Math (pentru copii de 4-10 ani)
Prospera Math este un program distractivo-cognitiv care consolidează abilitățile matematice și gândirea logică la copii. Activitățile matematice lărgesc orizontul copiilor. Prospera Math este o metodă unică, o activitate facultativă pentru copii de la 4 la 10 ani.

IQ Test (pentru copii de 10-15 ani)

Prospera oferă un serviciu unic - efectuând 5 teste pentru a indentifica abilitățile copilului dumneavoastră. Vă invităm să aflați care sunt acestea, să-i cunoașteți preferințele personale și să-l ajutăm împreună să-și aleagă tipul corect de activitate în viitor! Testele se desfășoară individual cu fiecare participant, finalizându-se cu o consultație din partea specialistului în orientare profesională!


Apăsați pe cursul care vă interesează, link-urile sunt active.

Curs Nou