Noutăți Prospera

Cum s-a pregătit Prospera pentru 1 septembrie

Pandemia continuă să creeze incertitudine cu privire la viitorul nostru și viitorul copiilor noștri. În special, părinții care se luptă să înțeleagă cum va fi întoarcerea la școală.

La Prospera înțelegem aceste preocupări și, prin urmare, este important ca elevii noștri și părinții lor să se simtă în siguranță întorcându-se în sălile de clasă.


NE PREGĂTIM ÎN FIECARE ZI PENTRU ÎNCEPUTUL ANULUI


De câteva săptămâni, administrația Prospera caută cele mai bune modalități de pregătire pentru o întoarcere în siguranță la centrul nostru de formare. În august am început un proiect pe termen scurt „Săptămâni tematice” în grădina noastră, astfel, am reușit să folosim acest timp pentru a ne evalua capacitățile și a analiza reglementările serviciilor sanitare ale Ministerului Educației din Republica Moldova. Am dezvoltat independent proceduri cuprinzătoare și regulamente interne, astfel încât părinții Prospera să poată conta pe întoarcerea în siguranță a elevilor noștri.

Planul nostru respectă cele mai stricte reglementări guvernamentale, precum și cerințele sanitare și igienice. Personalul nostru, de la administratori, profesori și asistenți de profesori până la personalul de întreținere, este instruit în noile protocoale.


SFATURI PĂRINȚILOR PENTRU O REVENIRE DE SUCCES LA ȘCOALĂ

Deoarece angajații noștri se pregătesc zilnic pentru a accepta elevii, la fel și părinții se pregătesc pentru noul an școlar în condiții noi.
Există mai multe lucruri importante pe care părinții le pot face pentru a-și ajuta copiii:
  • Mențineți comunicarea și cooperarea cu administrația și pedagogii.
  • Monitorizați cu atenție sănătatea copilului dumneavoastră. Orice disconfort înseamnă că copilul dumneavoastră trebuie să rămână acasă pentru a reduce șansele de infecție.
  • Fiți disponibil telefonic pentru a veni după copil, dacă este necesar, dacă prezintă simptome.
  • Lăsați toate obiectele inutile acasă, inclusiv jucăriile.
  • Încercați să igienizați rucsacurile și orice articole întrebuințate în fiecare zi.

BUNĂSTAREA EMOȚIONALĂ A ÎNTREGEI FAMILII

Criza din acest an, care a perturbat complet cursul normal al vieții, fără excepție pentru toate familiile, nu a putut să nu afecteze copiii. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca părinții să fie sinceri cu copiii lor și să vorbească deschis despre „noul normal” și procesul educativ ce va urma.
  • Amintiți copiilor că întoarcerea la școală este o experiență minunată și veselă, dar anul acesta va fi diferit de cum s-au obișnuit.
  • Spuneți-le că vor învăța o mulțime de lucruri noi și interesante într-un loc în care sunt foarte așteptați și iubiți.
Sprijinul dvs. îi va ajuta pe copii să accepte mai ușor modificările procesului educațional și a procedurilor sanitare.

PĂRINȚII ȘI PROSPERA MUNCESC ÎMPREUNĂ PENTRU UN OBIECTIV COMUN

Părinții Prospera ne sunt de mare ajutor în atingerea obiectivului nostru, și anume o deschidere de succes. Circumstanțele s-au schimbat, ceea ce înseamnă că vor fi necesare eforturi comune și o cultură a comunicării reciprocă.

Prin urmare, ca întotdeauna, vom fi deschiși cu elevii noștri și cu părinții lor. La urma urmei, adaptarea la noi proceduri este de o importanță capitală pentru noi, pentru a fi în siguranță atât studenții, angajații cât și familiile acestora.
Noutăți Prospera