Vreau sa fiu antreprenor – Editia a V-a
21.06.2017
24 Septembrie – Ziua Testării!
09.09.2017

Vă invităm la Prospera Edu Fest – 2017

Academia Prospera al șaselea an la rând organizează Ziua Ușilor Deschise!

Sâmbăta, 2 septembrie, ora 11.00, invităm copiii și părinții la «Prospera Edu Fest – 2017».
Vom prezenta noile noastre proiecte educaționale, veți comunica cu pedagogii și managerii de proiecte, veți gusta din gustoșenii și vă veți revedea cu prietenii!

Pentru copii de 4 ani + , Аcademia Prospera a pregatit prezentarea activitatilor Scolii pentru cei mici Prolego si lectii de matematica „altfel” din cadrul noului proiect Prospera Math.

Fanii stiintei si experimentelor vor putea urmari cum au loc seminarele stiintifice Mendelevium , vor putea “intra” in pielea unui profesor si vor face singuri cateva experimente.

Pentru parintii ocupati, dar grijulii, care vor sa-si ajute copilul sa invete la scoala si sa-i “umple” programul cu activitati sportive si facultative, Аcademia Prospera prezenta cel mai de succes proiect “Afterschool all inclusive” pentru copii din clasele 1 pana intr-a 6-a.

Pentru adolescentii care vor sa incerce o profesie pana a merge la facultate, Academia Prospera propune sa cunoasca: Jurnalismul, Jurisprudenta, PR, Arhitectura, Arta fotografica si trainerii nostril – profesionistii din domeniu. Orientarea in Cariera se face prin intermediul trainingurilor organizate de Prospera.

Parintii, care constientizeaza importanta dezvoltarii Memoriei, Gandirii, Atentiei pentru o reusita mai buna la scoala vor afla detalii despre acest curs si vor discuta cu trainerii Cursului Mega Minte.

Scoala de business Prospera – este un program de educatie financiara si gandire antreprenoriala implimentat pe parcursul a 5 ani dupa o metoda din 8 nivele de DEZVOLTARE. Incepand cu varsta de 7 ani, in paralel cu programul scolar copiii isi dezvolta abilitati utile pentru viata de zi cu zi in baza educate financiare, dezvoltand «competente ale secolului 21», creativitatea si liderismul, sa ia decizii si sa-si asume responsabilitati. Pedagogii din Scoala de business vor fi prezenti pe 2 septembrie , incepand cu ora 11, in cadrul Prospera Edu Fest.

Anul acesta partenerul nostrum media este cel mai popular forum din Moldova Mama.md.

PROSPERA ISI DESCHIDE USILE! AICI GASESTI PROIECTUL EDUCATIONAL POTRIVIT!