START: >>>Soon>>>

Primul tău job!

Noi pregatim cei mai remarcabili curatori pentru tabere.

Dacă ai dorință și interes să petreci timpul tău, lucrând cu copiii pe timpul vacanțelor școlare, atunci acest proiect educațional este pentru tine!
Unica școală de curatori pentru tabere din RM
Academia Prospera desfășoară proiectul PRIMUL TĂU JOB pentru tinerii creativi, energici și cu spirit de implicare. Astfel instruim și pregatim tinerii pentru prima lor experiență de lucru.
Instruire gratuită
În cadrul acestui proiect educațional, viitorii curatori vor avea întâlniri periodice tematice cu specialiști din diferite domenii, în urma cărora vor avea posibilitatea să își dezvolte abilități și competențe utile pentru viitorul lor.
Curator în tabere = job pentru suflet
Lucru cu copii întotdeauna a fost o misiune deosebită, care implică emoții personale și un nivel ridicat de responsabilitate. Curator în tabere este o profesie activă și veselă, care presupune implicare maximă.
Beneficii pentru angajare
În urma manifestării unui interes activ în cadrul proiectului veți primi certificat de participare, care vă v-a permite să activați în calitate de curator în proiectul Prospera Camp și la fel veți primi recomandări pentru job-urile ulterioare.
Scopul nostru este nu numai de a dezvolta profesioniști în domeniul activităților cu copiii, dar și care comunică și interacționeaza potrivit cu ei.
1
Etapa 1 - Selectia cererilor și analiza anchetelor
acest curs este pentru tinerii cl 11 – anul III. Prin analiza anchetelor, noi alegem doar cei mai creativi și motivați tineri, care vor trece instruirea în cadrul cursului nostru.
2
Etapa 2 – Instruirea
curator în tabere este un lucru activ și energic, de aceia partea teoretică a instruirii v-a fi consolidată cu jocuri metodice și cu multă practică.
3
Etapa 3 – Practica
se v-a desfășura pe perioada activităților taberelor tematice, unde potențialii curatori vor avea posibilitatea să pună în practică cunoștințele și abilitățile obținute de la mentorii lor.
Instruirea v-a include
Bazele pedagogiei
Specificul dezvoltării psiho-emoțională a Generației X
Pregătirea unei prezentări power-point eficintă
Prezentări în public
Leadership
Conflictologie
Întocmirea unui CV
Trecerea cu succes a interviului de angajare
Pregătirea unui Portofoliu care să funcționeze
VENIȚI SĂ NE CUNOAȘTEM!
Inscrieti-va si noi vom contactam imediat!
Apăsând butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale și cu politica de confidențialitate.
PENTRU PREȘCOLARI
PENTRU ȘCOLARI MICI
PENTRU ȘCOLARI MARI
Лагерь Дипломатии
Бизнес-Лагерь
Подготовка к школе
12+
7+
4+
Primul tau job
Летние лагеря
CURSURI ONLINE
© 2012-2021
Все права защищены.
DESPRE ACADEMIE
INSTRUIRE
Новости
Акции
Контакты
Republica Moldova, or. Chișinău, str. Căpriana, 50
ASEM, Blocul С