Noi creștem
adulți fericiți!
VALORILE NOASTRE
Cointeresăm, pregătim și susținem fiecare elev pentru următoarele etape ale vieții sale.
RESPECT
Fiecare persoană este un univers aparte, cu capacități și talente unice, iar noi respectăm și încurajăm individualitatea fiecăruia.
AUTOPERFECȚIONARE
Noi credem că drumul cunoașterii este unul infinit care ne permite să explorăm noi domenii, să întâlnim persoane noi și progresând să devenim mai buni.
Absolvenții noștri pleacă cu încredere, cu scopuri și conștientizarea rolului pe care-l vor avea în viitor.
RESPONSABILITATE

Istoria

2012
Începutul
În anul 2012, am avut idea de a crea un produs care nu era disponibil în Moldova. Am vrut să-i învățăm pe copii ceea ce cu siguranță nu vor fi învățați la școală - gândirea antreprenorială, alfabetizarea financiară, capacitatea de a implementa proiecte, de a-și stabili obiective și de a le atinge.
Tabere
În vara anului 2012 am lansat pentru prima dată taberele de zi în oraș. "Harry Potter" a fost prima tabără tematică pentru copii din Republica Moldova, și până în prezent am reușit să organizăm cu succes peste 85 de tabere tematice.
Mendelevium
În anul 2013, am adunat un grup de tineri entuziaști care și-au dorit să-i învețe pe copii lucrurii utile la fel de mult ca și noi, astfel am lansat proiectul Laboratorul distracțiilor Științifice Mendelevium , care deja de 7 ani ne demonstrează că știința poate fi interesantă, amuzantă și captivantă.
Prolego
În anul 2015 am elaborat un nou proiect - Școala pentru cei mici Prolego. Astăzi este o grădiniță cu drepturi depline, cu peste 100 de copii absolvenți.
2012
2013
2015
PENTRU PREȘCOLARI
PENTRU ȘCOLARI MICI
Летние лагеря
PENTRU ȘCOLARI MARI
Лагерь Дипломатии
Бизнес-Лагерь
Подготовка к школе
12+
7+
4+
Primul tau job
CURSURI ONLINE
© 2012-2023
Toate drepturile sunt rezervate.
DESPRE ACADEMIE
INSTRUIRE
Новости
Акции
Контакты
Republica Moldova, or. Chișinău, str. Căpriana, 50
ASEM, Blocul С