TABERE DE VARĂ
Într-o eră în care digitalul îi cucerește pe cei mici, este foarte important să le amintim rolul activităților fizice, dar și importanța conexiunilor sociale.
DESPRE TABERELE NOASTRE
Organizăm tabere de vară în cel mai mare centru sportiv din Republica Moldova. Academia Prospera colaborează cu Arena Chișinău pentru a oferi participanților activități de neuitat. Combinăm sportul, educația și distracția, dezvoltând atât abilități fizice, cât și intelectuale și sociale, pentru o experiență inededită.
Limba
Vârsta
RU/RO
4-12 ani
Grup
15 copii
4 ori pe zi
Masa
17 iunie
9:00-18:00
Start
Ora
Preț
4500 lei

Activități Sportive

Copiii au acces la o varietate de activități sportive desfășurate într-un spațiu generos și complet echipat
Înot
Copiii au parte de lecții de înot profesionist, care combină exercițiile fizice cu distracția, contribuind la educația acvatică și la creșterea încrederii în sine.
Tenis
Am introdus tenisul în programul taberelor noastre pentru că este un sport captivant care îi atrage pe copii prin dinamismul și spectaculozitatea sa. Fiind unul dintre cele mai populare sporturi din lume, tenisul oferă copiilor oportunitatea de a se antrena și de a se distra într-un mod activ și sănătos.
Ball Games
Aceste jocuri, fie ele fotbal, baschet sau volei, oferă oportunitatea copiilor de a se antrena și a se distra într-un mod activ și sănătos, în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și sociale. Prin exemplele de campioni mondiali și beneficiile recunoscute ale acestor sporturi, încurajăm copiii să exploreze și să își descopere pasiunea pentru jocurile cu mingea.
Tenis
08:30 – 09:30
PROGRAMUL UNEI ZILE
Acest program este oferit drept exemplu
Gustare
Primirea copiilor
09:30 – 10:00
10:00 – 11:00
11:00 – 11:30
Înot/Jocuri Acvatice
Gustare
16:00 – 17:00
12:30 – 14:00
Prânz
14:00 – 15:00
MindGames/PlayTime/ Creative Time/Lego Activities/Cooking Class/Engleza/Stiinta Distractiva/Educatia Financiara
15:00 – 16:00
Dans/Gymnastica/ Yoga/BallGames
17:00 – 18:00
Free Time/ Outdoor GAMES
11:30 – 12:30
Snack
Activități Educative
Aceste activități îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile cognitive și sociale, contribuind la formarea lor ca adulți echilibrați.
 • Lego Activities
  Fie că construiesc structuri, rezolvă provocări sau participă la competiții, activitățile LEGO îi încurajează pe copii să colaboreze, să gândească critic și să-și exprime ideile într-un mediu sigur și stimulativ.
 • Cooking Class
  Aceste activități îi introduc pe cei mici în lumea gastronomiei, îi învață să pregătească mâncăruri simple și sănătoase și îi încurajează să exploreze diverse arome și tehnici culinare.
 • Educație Financiară
  Prin participarea la lecțiile de educație financiară, copiii își dezvoltă înțelegerea valorii banilor și dobândesc instrumente utile pentru a-și construi un viitor financiar stabil și sigur.
 • Știința Distractivă
  De la experimente cu reacții chimice și fizice până la observarea fenomenelor naturale, aceste activități de "știință distractivă" îi fascinează pe copii și îi încurajează să exploreze și să învețe într-un mod captivant și memorabil.
FIECARE VINERE -DISCOTECĂ ÎN ZONA AQUA
ÎNSCRIERE LA TABERE
PREȚUL UNEI TABERE
4500 LEI
PREȚUL CU REDUCERE
*până pe 3 iunie
4200 LEI
PROSPERA ARENA
TABERE DE VARĂ
CONTACTEAZĂ-NE
Vara înseamnă prieteni, distracție și aventuri nesfârșite!
PENTRU PREȘCOLARI
PENTRU ȘCOLARI MICI
Летние лагеря
PENTRU ȘCOLARI MARI
Лагерь Дипломатии
Бизнес-Лагерь
Подготовка к школе
12+
7+
4+
Primul tau job
CURSURI ONLINE
© 2012-2024
Toate drepturile sunt rezervate.
DESPRE ACADEMIE
INSTRUIRE
Новости
Акции
Контакты
Republica Moldova, or. Chișinău, str. Căpriana, 50
ASEM, Blocul С