TABERE DE VARĂ

PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

8 - 18 ani
Categorii de vârste
Tabăra e unică. Ea se desfasoara o dată in an, doar în timpul verii și doar pentru adolescenți. Ei vor cunoaste profesia de diplomat, se vor intalni cu reprezentantii profesiei si vor avea posibilitatea să primească răspunsuri la orice intrebare din domeniul diplomației, ceea ce le va lărgi orizonturile. Este cu predare în limba engleză!
Tabăra de business este un program unic și nu are echivalent în Moldova. În tabără copilul dvs se va familiariza cu gandirea antreprenoriala, va dobandi abilități practice - elaborarea planului de zi, economia banilor, capacitățile unui lider, etc. 5 excursii
Taberele oferă copiilor un echilibru perfect între activități educaționale și recreative.

Scopul nostru în fiecare vară este de a-i ajuta pe tineri să capete încredere în forțele proprii, să încerce lucruri noi, să dobândească succes și să practice lucrul în echipă cu semenii. Le oferim o vacanță de neuitat cu experiențe în vaste domenii, excursii, jocuri și activități distractive.
Academia Prospera organizează anual tabere de vară pentru copii de la 4 la 18 ani.
8 - 11 ani
Ce-ar fi să organizăm o explozie mare în prima zi a taberei? Sau să pregătim un fel de mâncare din bucătăria moleculară? Vreți ca copilul dumneavoastră să nu se plictisească nicio clipă în tabără, să exploreze zilnic noi domenii ale științei, să experimenteze? Atunci, echipa de oameni de știință de la Mendelevium și Prospera îi așteaptă in Laborator!
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 22 mai
max. 15 copii (8-11 ani)
SEZONUL 2
O imersiune completă în atmosfera serialului tău preferat "Wednesday". Vom merge în vizită la familia Addams, pentru a dezvolta super-puteri! Bucură-te fără griji și aventuri alături de noi!
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
max. 15 copii (8-11 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 5 iunie
Vrei să vizitezi Italia? Sau să joci șah cu personajele din cele mai cunoscute jocuri video? Tabăra Super Mario este locul unde jocul video cu frații Mario și Luigi devine realitate. Nu doar ne vom familiariza cu cultura italiană, dar ne vom aventura și prin labirinturile Regatului Ciupercilor.
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
max. 15 copii (8-11 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 19 iunie
Cei mai talentați copii vin la Academia Prospera. Pentru că aici talentele lor vor fi dezvaluite la maximum. Vom întâlni oameni creativi unici din Moldova, vom afla ce ascund culisele teatrului și vom face repetiții cu muzicieni. La sfârșitul taberei vă așteaptă un adevărat spectacol pe scenă mare.
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
max. 15 copii (8-11 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 3 iulie
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
max. 15 copii (8-11 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Folosim creativitatea la maximum, asta este despre noi. Challenge Camp este ceea de ce are nevoie copilul tau! Il vom ajuta să-si dezvolte abilități de leadership, gândire creativă și încredere în sine! În fiecare zi vom avea o nouă provocare, dar suntem pregătiți să o înfruntăm! Misiunea întregii echipe este să facem față celui mai mare test al taberei.
Preț special până pe 17 iulie
Cum să-ți faci bagajul în 10 minute? Cum să-ți repari sandalele fără lipici? Cum să-ți protejezi telefonul de nisip și apă? Avem o mulțime de astfel de lifehack-uri, și cel mai important este că toate vor fi utile nu doar ție, ci și prietenilor tăi. Așadar, grăbește-te să intri în toamnă nu numai cu noi prieteni, ci și cu un bagaj de abilități utile.
10 zile (de la 08:00 la 17:00)
max. 15 copii (8-11 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 31 iulie
12 - 14 ani
TABARA DE BUSINESS - EDITIA A 15-a!
Pe teritoriul Moldovei o tabără de acest gen este organizata doar de Academia Prospera. Aceasta este o programă inovaţională pentru adolescenţi de educaţiei financiară, care dezvoltă gândirea antreprenorială.

Invităm copii cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, să-şi identifice talentele, să înveţe, să viseze, să-şi facă planuri de viitor, să-şi aleagă calea profesională, să-şi administreze inteligent banii şi să gestioneze propriile activităţi.
10 zile (de la 10:00 la 17:00)
max. 15 copii (12-14 ani)
3 mese pe zi
5900 lei
Preț special până pe 5 iunie
15 - 18 ani
Tabăra e unică. Este organizata o dată în an, doar în timpul verii și este doar pentru adolescenți. Aceștia vor afla despre profesia de diplomat și vor avea posibilitatea să primească răspunsuri la orice întrebare din domeniul diplomației de la Ambasadori si profesionisti.

Adolescenții vor învăța despre organizații internaționale, misiuni diplomatice, noi termeni și concepții! Toate acestea prin intermediul excursiilor, întâlnirilor cu ambasadorii străini, Diplomacy School este cu predare în limba engleză!
10 zile (de la 10:00 la 16:00)
max. 15 copii (15-18 ani)
3 mese pe zi
6400 lei
Preț special până pe 19 iunie
ÎNREGISTRARE!
Completați formularul de mai jos și vom reveni în curând cu un apel!
Limba de predare
Tabăra
Apăsând butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale și cu politica de confidențialitate.
Au mai rămas unele întrebări? Tatiana, specialistul nostru în cursurile pentru copii și tabere, vă ajută cu mare drag!
Scrieți: prospera.moldova@gmail.com
Sunați: + 373 79 857 077
Nu pleca! Drept cadou pentru vizualizarea paginii noastre, am pregătit o Instrucțiune cu sfaturi utile în alegerea taberei pentru copilul dumneavoastră.
Instrucțiunile conțin 8 puncte la care merită să acordați atenție atunci când alegeți o tabără urbană sau cu sejur.
PENTRU PREȘCOLARI
PENTRU ȘCOLARI MICI
Летние лагеря
PENTRU ȘCOLARI MARI
Лагерь Дипломатии
Бизнес-Лагерь
Подготовка к школе
12+
7+
4+
Primul tau job
CURSURI ONLINE
© 2012-2023
Toate drepturile sunt rezervate.
DESPRE ACADEMIE
INSTRUIRE
Новости
Акции
Контакты
Republica Moldova, or. Chișinău, str. Căpriana, 50
ASEM, Blocul С